ترشی کدو
ترشی کدو سبز
اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۹
سالاد ذرت و گشنیز
سالاد ذرت و گشنیز
اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۹
تست کاپ

تست کاپ

نان تست ۱۰ عدد  .  روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ مقدار لازم

طرز تهیه : نان های تست را با لیوان به شکل گرد قالب بزنید سپس نان ها را با وردنه کمی پهن کنید تا نازک شود.

داخل قالب های کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید و نان ها را داخل قالب ها قرار دهید و با فشار دست نان ها را به ته قالب بچسبانید.

داخل هر نانی که در قالب قرار داده اید ۱ تخم مرغ بشکنید و روی آن نمک و فلفل بزنید ( دقت کنید دیواره های قالب به تخم مرغ آغشته نشود ).

قالب را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی و تخم مرغ ها بسته شوند ، پس از پخت اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید برای داخل تست از مواد دیگری نیز استفاده کنید ، میتوانید با همین روش و بدون تخم مرغ نان ها را تست کنید و داخل آن را با سالاد الویه ، سالاد مرغ و … پر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =