نکاتی برای نگهداری قارچ ها به مدت طولانی
نکاتی برای نگهداری قارچ ها به مدت طولانی
خرداد ۸, ۱۳۹۹
نخود فرنگی
طریقه خرید ، پوست کندن و فریز کردن نخود فرنگی
خرداد ۸, ۱۳۹۹
روش های رفع لک و کثیفی از پشت قابلمه و ماهی تابه های تفلون و چدنی

روش های رفع لک و کثیفی از پشت قابلمه و ماهی تابه های تفلون و چدنی

پشت ظروف تفلون و چدن بعد از مدتی استفاده دچار تیرگی و لک هایی می شوند که به راحتی هم قابل تمیز شدن نیستند ولی با استفاده از مواد پاک کننده مخصوص می توانید این مشکل را حل کنید.

تمیز کردن پشت قابلمه

در ادامه قصد داریم چندین روش تمیز کردن پشت قابلمه های تفلون و چدنی برایتان شرح دهیم پس با ما همراه باشید.۱- تمیز کردن پشت قابلمه با آب داغ و مایع ظرفشویی:

اول از همه با استفاده از آب داغ ،مایع ظرفشویی و اسکاچ می توانید سیاهی و لکه های پشت قابلمه تفلون و چدنی را تمیز کنید.

۲- استفاده مستقیم از سرکه سفید روی لکه های پشت قابلمه:

روش دیگر برای برق انداخت پشت قابلمه تفلون و چدنی استفاده از سرکه سفید است به طوریکه سرکه سفید را مستقیما روی لکه بریزید و با اسکاچ یا ابر شروع به شستشو کنید.

۳- استفاده از جوش شیرین به همراه آب اکسیژنه برای از بین بردن لکه پشت قابلمه :

برای پاک کردن سیاهی و لکه های پشت قابلمه این دو ماده را با هم ترکیب کرده و به صورت یک لایه ضخیم روی قسمت سوخته به مدت ۱۰ دقیقه قراردهید و سپس با اسکاچ بشویید.

۴- ترکیب بیکینگ پودر و سرکه سفید برای تمیز کردن پشت قابلمه:

برای تمیز کردن پشت قابلمه تفلون و چدن ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با آب مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن کامل اسکاچ را در محلول فرو کرده و با آن به جنگ چربی ها بروید! می توانید سرکه سفید را هم به این محلول اضافه کنید.

۵- شستشو با مواد پاک کننده و لکه برهای قوی آشپزخانه :

علاوه بر سرکه سفید و جوش شیرین می توانید از لکه برهای رایج در آشپزخانه هم استفاده کنید مثل مواد سفید کننده و گاز پاک کن ،پودر رخشا.

۶- ساخت محلول رفع سیاهی پشت قابلمه با سرکه سفید ، آب اکسیژنه، جوش شیرین و اسکاچ:

برای استفاده از این مواد برای تمیز کردن سیاهی پشت قابلمه تفلون و چدن به این روشکه جوش شیرین را روی محل مورد نظر ریخته و آب اکسیژنه روی آن بریزید به مقداری که کمی مرطوب شود.
  بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه در این حالت بماند،بعد از آن سرکه سفید روی آن اسپری کنید و اجازه دهید ۱ ساعت مواد روی ظرف بماند، بعد با اسکاج و آب کاملا بشویید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − هشت =