سالاد گوجه فرنگی و نخود
سالاد گوجه فرنگی و نخود
خرداد ۸, ۱۳۹۹
سالاد سوسیس و سیب زمینی
سالاد سوسیس و سیب زمینی
خرداد ۸, ۱۳۹۹
سالاد آراشید
“سالاد آراشید” یک سالاد خوشمزه و متفاوت است.نام این سالاد در زبان فرانسوی به نام بادام زمینی می باشد.

 مواد لازم برای سالاد آراشید (بادام زمینی)

  • پاستا (فُرمی) : ۲۰۰ گرم
  • فلفل سیاه (پودرشده) :یک قاشق چای خوری
  • سرکه: ۳ تا ۵ قاشق سوپ خوری
  • خامه : نیم پیمانه
  • سس مایونز : نیم پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • دانه آفتابگردان (نیم کوبشده) : ۱۰۰ گرم
  • بادام زمینی نمکی (نیم کوبشده) : ۱۰۰ گرم
  • گردو (خردشده) : یک پیمانه
  • خیارشور (نگینی خردشده) : یک و یک چهارم پیمانه
  • کنسرو ذرت (بدون آب) : نصف قوطی (۱۵۰ گرم)
  • کنسرو نخودسبز (بدون آب) :نصف قوطی (۱۵۰ گرم)
سالاد آراشید
 طرز تهیه سالاد آراشید (بادام زمینی)

برای درست کردن این سالاد خوشمزه و مقوی ، ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود و در این فاصله خیارشور و گردو را خرد کنید و دانه های آفتابگردان و بادام زمینی را کمی بکوبید تا مقداری خرد شوند.

ذرت و نخود سبز را بپزید و یا از کنسرو آن استفاده نمایید و ظرف سالاد را آماده کنید و همه مواد را به همراه پاستا داخل آن ریخته و با هم مخلوط کنید سپس در ظرفی دیگر سس مایونز را به همراه خامه ، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا سس بامواد سالاد ترکیب شود.

سالاد را قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خنک شود.

نکته :
  • اندازه سرکه به ترشی و تندی آن بستگی دارد که میتوانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
  • دقت کنید پاستا فقط به اندازه ای بجوشد تا کمی نرم شود و مزه خامی ندهد. جوشاندن بیش از حدِ پاستا، باعث وارفتن و جوشیدنِ کمتر از حدِ نرمال، باعث خام ماندنِ پاستا می شود.
  • این سالاد به دلیل داشتن دانه خشکبار، مکمل غذایی مناسبی است که به هضم غذا کمک میکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 8 =