دمپختک
طرز تهیه دمپختک
خرداد ۸, ۱۳۹۹
 سالاد سزار ایتالیایی
 طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی
خرداد ۸, ۱۳۹۹
سالاد بلغور
 سالاد بلغور یکی از مکمل های غذایی سنتی ترکی و کردی به حساب می آید که کمتر از ۱ ساعت درست می شود .

مواد لازم برای سالاد بلغور مدیترانه ای (Kisir)

  •  بلغور گندم : ۲۵۰ گرم
  • آب لیمو ترش تازه : ¼ پیمانه
  • روغن زیتون : ¼ پیمانه
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • پیاز قرمز کوچک : ۱ عدد
  • خیار : ۱ عدد
  • جعفری تازه :۱ بوته
  • نعناع تازه : ۱ بوته
  • سماق : ۱ قاشق چای خوری
سالاد بلغور

طرز تهیه سالاد بلغور مدیترانه ای (Kisir)

این سالاد در کنار غذاهای گوشتی سرو میشود و طعم لذیذی به آنها می دهد. این سالاد را میتوانید در عرض یک ساعت برای آماده کنید و در کنار غذاهای گوشتی میل کنید ، ابتدا بلغور را در آب سرد بریزید و اجازه دهید نیم ساعت بماند تا خیس بخورد.

در این فاصله پیازها را خرد کرده و در آبلیمو بخوابانید تا مزه دار شوند و بلغور را آبکش کرده و فشار دهید تا آب آن گرفته شود. یک ظرف مناسب بردارید و بلغور را به همراه پیاز و آبلیمو داخل آن بریزید.

گوجه ، نعناع و خیار را خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید، در آخر سماغ را بیافزایید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =