سالاد نخود سبز و خیارشور
خرداد ۸, ۱۳۹۹
دمپختک
طرز تهیه دمپختک
خرداد ۸, ۱۳۹۹
سالاد گوجه و بادمجان

مواد لازم برای سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

  • گوجه فرنگی گیلاسی :۲۵۰ گرم
  • آبغوره:یک پیمانه
  • گوجه فرنگی :۲۰۰ گرم
  • بادمجان :یک کیلوگرم
  • روغن زیتون :½ پیمانه
  • پیاز قرمز:یک عدد
  • رب گوجه فرنگی:۱/۳ پیمانه
  • دانه کاج برشته شده :¼ پیمانه
  • سیر له شده :یک حبه
  • زیره آسیاب شده :یک قاشق چایخوری
  • زعفران :½ قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز دودی :¼ قاشق چایخوری
سالاد گوجه و بادمجان

طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

سالاد بادمجان و گوجه ترکیب خوشمزه آسیایی است که مکمل غذایی خوبی نیز به شمار می رود. در شرق میانه (مراکش)، “سالاد گوجه و بادمجان” یکی از مکمل های غذایی خیلی خوب است.

ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته ورقه ای برش بزنید، مقداری نمک و فلفل روی بادنجان ها بپاشید و به روغن آغشته کرده سپس مقداری رب روی بادنجان ها بمالید.

تابه ای را روی شعله گذاشته و بادنجان ها را با مقداری روغن را سرخ کنید.

پیازها را نگینی کرده و در تابه ای دیگر شروع به تفت دادن آنها بکنید.، سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

مقداری نمک ، پاپریکا و زیره اضافه کرده و هم بزنید.

در تابه ای دیگر زعفران را به همراه آبغوره و مقداری روغن روی حرارت متوسط بگذارید.

گوجه های برش زده را به تابه پیاز و سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید تا گوجه ها نرم شوند.

مخلوط زعفران و آبغوره را از روی حرارت برداشته و به تابه گوجه فرنگی و پیاز اضافه کرده با هم مخلوط کنید و مواد تابه را روی بادنجان ها بریزید.

مواد را در ظرف سالاد ریخته و با دانه های کاج روی آن را تزیین کنید، در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =