نگهداری باقلا
آموزش کامل پاک کردن و نگهداری باقلا سبز برای مدت طولانی
خرداد ۷, ۱۳۹۹
خورش گوشت و خرما
طرز تهیه خورش گوشت و خرما
خرداد ۷, ۱۳۹۹
آش خیار چنبر

مواد لازم برای آش خیار چنبر برای ۴ نفر:

  • گوشت خرد شده :۲۰۰ گرم
  • بلغور گندم :۱۵۰ گرم
  • عدس :۲۰۰ گرم
  • خیار چنبر :۱ کیلو
  • سیر خرد شده :۱ بوته
  • پیاز :۳ عدد
  • نعنا خشک:۲ قاشق غذاخوری
  • کشک :۱ لیوان
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه آش خیارچنبر :

آش خیارچنبر جزو غذای محلی – همدان میباشد

عدس و گندم را از چند ساعت قبل خیس کنید و بعد به همراه ۳ لیوان آب بپزید.

گوشت  را  به همراه یک عدد پیاز خرد شده در مقداری روغن تفت دهید.بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد به آن ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا گوشت با حرارت کم بپزد.

وقتی گوشت پخت و یک لیوان از آب آن باقی ماند، عدس و بلغور پخته شده را به گوشت اضافه کنید.

خیار چمبرها را هم پوست بگیرید و تخم وسط آن را در بیاورید. بعد به صورت حلقه ای خرد کنید .

در تابه ای مقداری روغن بریزید تا داغ شود . بعد خیار های حلقه شده را داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شود.فقط دقت کنید که له نشود.

پیاز و سیر را خرد کنید و جداگانه  داخل روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

نعنا خشک را هم حدود ۱ دقیقه در روغن تفت دهید .

نصفی از سیر و پیاز سرخ شده را به همراه خیار تفت داده شده و کمی نمک و فلفل داخل قابلمه آش بریزید تا همه مواد با هم پخته شوند.بعد از اینکه آش جا افتاد در ۵ دقیقه آخر کشک را هم  به آن اضافه کنید و بعد آش را از روی حرارت بردارید.

آش پخته شده را با بقیه سیر و پیاز سرخ شده و نعنا داغ و مقداری کشک تزیین کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + هجده =