خواص چای ترش
خواص فوق العاده چای ترش و عوارض آن
اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۹
آش گندم
طرز تهیه “آش گندم” بدون گوشت
اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۹
آش غوره

طرز تهیه “آش غوره”

“آش غوره” در لیست آشهای فصلی قرار دارد که با داشتن چاشنی ترش مزه برای تعادل مزاج و حرارت بدن در فصول گرم بهار و تابستان یک پیش غذای مناسب است.

مواد مورد نیاز برای آش غوره:

  • برنج:یک لیوان
  • لپه:نصف لیوان
  • سبزی آش :نیم کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
  • پیاز:یک عدد
  • آبغوره:نصف لیوان
  • نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده :به میزان لازم
آش غوره

روش تهیه آش غوره:

برای طبخ این آش لذیذ در ابتدای کار پیاز ها را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و سپس زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده و به حالت کوفته ریزه در بیاورید و بعد کمی تفت بدهید.

در مرحله بعدی برنج و لپه را بگذارید تا کاملا پخته شود و بعد سبزی را به خوبی تمیز و خرد کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل داخل ظرف حاوی برنج و لپه بریزید.

زمانی که مشاهده کردید تمام مواد پخته شدند کوفته ریزه ها را داخل آن ریخته و آبغوره را به آن بیافزایید نا گفته نماند پختن کامل مواد حدودا ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم نیاز دارد.

پس از این تایم آش شما به خوبی جا افتاده شده است و می توانید در سوپ خوری مورد نظرتان سرو کرده و با نعنا داغ د پیاز داغ آن را تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش غوره

آش غوره جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
آش غوره را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =