پنکیک کدو
طرز تهیه پنکیک کدو
خرداد ۸, ۱۳۹۹
ترشی بامیه
طرز تهیه ترشی بامیه خانگی
خرداد ۸, ۱۳۹۹

مواد لازم برای اسنک مرغ

  • فیله مرغ    ۸ عدد 
  • فلفل دلمه   ۲ عدد
  • پیاز           ۱ عدد 
  • قارچ          ۴۰۰ گرم
  • پنیر  پیتزا    به میزان لازم 
  • نان تست  ۱۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه    به مقداری لازم
اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

برای شروع کار ابتدا  فیله ها را نازک برش بزنید.فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید و قارچ ها را حلقه ای ببرید.

سپس پیاز ها را با رنده ی درشت  رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و  رنگ آن طلایی شود.

قارچ ها را  تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.

کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید.

حدود ۳ تا ۵ دقیقه بعد ساندویج های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + شانزده =