خورش گوشت و خرما
طرز تهیه خورش گوشت و خرما
خرداد ۷, ۱۳۹۹
دمپخت کلم کازرونی
طرز تهیه دمپخت کلم کازرونی
خرداد ۷, ۱۳۹۹
اشکنه گوجه فرنگی

مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی

  • روغن:چهار قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی:یک عدد بزرگ
  • پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
  • سیب زمینی:یک عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ:دو عدد
  • زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
اشکنه گوجه فرنگی

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

اشکنه گوجه فرنگی جزو غذای محلی – خراسان میباشد

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخلش بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا به مدت ۵ دقیقه پیاز طلایی شود.

بعد داخل پیاز تفت داده شده رب را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم تفت دهید تا رب سرخ شود.

سیب زمینی و  گوجه فرنگی خرد شده را به همراه  زرد چوبه به پیاز ها اضافه کنید و یک دقیقه ای تفت دهید .

بعد آب جوش را روی مواد داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا با شعله ملایم همه مواد کنار هم  به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و بعد از پخته شدن سیب زمینی ها آنها را به آرامی  به بقیه مواد اضافه کنید.

بعد از بسته شدن تخم مرغ ها ، میتوانید اشکنه را از روی حرارت بردارید.

اشکنه آماده شده را با نان سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 12 =