ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات در کرونا
اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۹
درد رگ سیاتیک را با این تمرینات کاهش دهید
درد رگ سیاتیک را با این تمرینات کاهش دهید
اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۹
  • مواد لازم برای بامیه

    • آرد ۱ پیمانه
    • آب ۱ پیمانه
    • تخم مرغ درشت ۲ عدد
    • کره ۵۰ گرم
    • شکر ۲ قاشق غذاخوری
    • برای شربت:
    • شکر ۲ پیمانه
    • آب ۱ پیمانه
    • گلاب ۱/۲ پیمانه
    • زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
    • آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
  • است که دستور تهیه بامیه خانگی خوشمزه را بگوییم. تهیه آن کار خیلی سختی نیست اما نکاتی دارد که باید به آن توجه کنید و در ضمن در هنگام کار با روغن داغ مراقب باشید. البته نکته جالب این است که برای داشتن بامیه خوش فرم تر بهتر است نگذارید روغن خیلی داغ شود. فقط در حدی که گرم شود کافی است، چون به این ترتیب فرصت پف کردن پیدا میکنند. به این ترتیب زمان پخت بیشتری لازم است اما نتیجه عالی آن قطعاً ارزشش را دارد.

    طرز تهیه بامیه

     

    مرحله اول: شربت بامیه

    آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

     

    مرحله دوم:

    آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

     

     

    مرحله سوم:

    حدود ۱۰ دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

     

     

    مرحله چهارم:

    داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. این مرحله حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طول میکشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید.

     

     

    خرید خامه قنادی با ارسال رایگان

     

    قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگتری پیدا میکند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک شود. (این نکته خیلی مهم هست.)

     

     

     

    مرحله پنجم:

    آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود.

     

     

     

    سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است). شیرینی بامیه آماده است. نوش جان!

     

     

    نکته های کلیدی تهیه بامیه

    ۱- در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.

    ۲- موقعی که خمیر را داخل روغن میریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمیکند و ترد نمیشود. فرمش هم قشنگ و صاف نمیشود.

     

    ۳- تعداد شیرینی های داخل روغن را کمتر انتخاب کنید تا جای پف کردن داشته باشند. دلیل پف نکردن بامیه اغلب رعایت نکردن نکته ۲ یا ۳ است.

    ۴- در زمان بریدن خمیر سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد.

    ۵- دلیل بیات شدن بامیه معمولا این است که به اندازه کافی سرخ نشده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 2 =