خانه / آشپزی / طرز تهیه براونی پرشده با شکلات کاکائویی مغزدار
براونی پرشده با شکلات کاکائویی مغزدار

طرز تهیه براونی پرشده با شکلات کاکائویی مغزدار

من معتقدم کیک براونی به تنهایی خیلی هیجان انگیز نیست ولی اگر این دستور را امتحان کنید، مطمئن می شوم که چای عصرانه هر روز خود را بدون این برش های خوشمزه نخواهید خورد. با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه

  1. فر را به ۱۷۵درجه سلسیوس برسانید. کره را درون تابه یا سینی ۲۰ سانتی متری × ۳۰ سانتی متری بریزید و با کاغذ بپوشانید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
  3. یک کاسه ضد حرارت بزرگ را روی یک شیر جوش که حاوی آب جوش است بگذارید تا آب مقطر بدست آید. کره و شکلات رنده شده را به کاسه اضافه کنید. گرما دهید، هم بزنید تا زمانی که شکلات و کره به طور کامل ذوب و در آب حل شوند. اجاق را خاموش کنید، سپس شکرها را بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود. کاسه را از روی اجاق بردارید.
  4. تخم مرغ ها را با هم اضافه کنید، بعد از هر اضافه کردن به خوبی هم بزنید . وانیل را اضافه کنید. مخلوط آرد را بر روی مخلوط شکلات بریزید و ترکیبات خشک را با یک کاردک مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  5. خمیر را در تابه روی کاغذ بریزید و سپس همه شکلات های مغزدار را به خمیر قشار دهید. حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که وقتی خلال دندان را به مرکز آن فرو می کنید با کمی تکه های مرطوب بیرون آید.
  6. اجازه دهید به طور کامل در تابه سرد شود.به قطعات مربع ببرید و در دمای اتاق سرد کنید.(سرد نباشد)

درباره foad

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =