خورش گوجه سبز
طرز تهیه “خورش گوجه سبز”
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۹
طرز تهیه کاچی
طرز تهیه “کاچی”
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۹
تیرامیسو لیوانی

طرز تهیه ترامیسو لیوانی

مواد لازم برای تهیه ترامیسو را به این ترتیب آماده کنید :

  • لیدی فینگر       ۱۰ عدد
  • پنیر خامه ای    ۱۱۵گرم
  • خامه ترش    نصف فنجان
  • شکر   ۳ ق غ
  • قهوه دم کشیده غلیظ  نصف فنجان
  • وانیل   ۱ ق چ
  • شکلات چیپسی  چند عدد
  • پودر کاکائو   مقداری
تیرامیسوی لیوانی

مرحله به مرحله درست کردن تیرامیسوی لیوانی

 ابتدا در ظرفی خامه ترش ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و با هم زن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.و در یخچال قرار دهید.
سپس نصف بیسکویت های لیدی فینگر را تکه تکه کنید و به طور مساوی  در ۴ لیوان تقسیم کنید.روی هر کدام از آنها یک قاشق غذاخوری قهوه دم کشیده  بریزد و کنار بگذارید تا قهوه ها جذب بیسکویت ها شوند.
بعد از خامه فرم گرفته شده با پنیر  به اندازه یک قاشق داخل هر لیوان روی بیسکویت ها میریزیم . سپس نصف دیگر بیسکویت ها را تکه تکه کرده و روی ترکیب خامه و پنیر میریزیم  و دوباره رویش یک قاشق قهوه میریزیم.باقیمانده مخلوط پنیر و خامه را در یک قف میریزیم و با آن روی بیسکویت ها را کاملا میپوشانیم .در آخر هم کمی پودر کاکائو روی خامه ها می پاشیم و با چند عدد شکلات چیپسی روی آن را تزیین میکنیم و یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد سرو میکنیم.
طرز تهیه ترامیسو لیوانی

نکات تکمیلی در مورد تیرامیسو لیوانی

تیرامیسوی لیوانی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
تیرامیسوی لیوانی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =