آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۹
کوکو باقلا
طرز تهیه کوکو باقلا
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۹
خامه کیک

روش اول تهیه خامه برای تزیین کیک و شیرینی تر:

مواد لازم برای خامه کیک :

شکر۱۰۰ گرم
خامه پاستوریزه صبحانه۲ بسته
عصاره وانیلبه مقدار لازم

دستور تهیه خامه کیک و شیرینی:

برای تهیه این نوع خامه، دمای محیط کاملا بایستی سرد و خنک باشد. ظرف پیرکسی را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آب خامه صبحانه را کاملا جدا کرده و خامه را همراه شکر درون ظرف خنک بریزید.

حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با چنگال شکر و خامه را با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و آن را ۲۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خامه کمی یخ ببندد. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کنید و خامه را از اطراف به سمت داخل هم بزنید.

دوباره در ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید. همین مراحل را انجام دهید تا خامه سفت و فرم گرفته شود. خامه را از اطراف ظرف به مرکز آن جمع کنید و عصاره وانیل را به خامه اضافه کنید و با همزن برقی با دور تند خامه را هم بزنید تا زمانی که خامه کاملا سفت و لطیف و پفکی شود و زمانی که ظرف را برمی گردانید از داخل آن نریزد و حجم خامه تقریبا ۶ برابر حجم اولیه اش شده باشد. خامه کیک آماده شده را می توانید در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید توجه کنید که زمان استفاده، خامه کیک را دوباره باید هم بزنید سپس استفاده کنید.

می توانید با استفاده از وسایل ساده و دم دست مانند: قاشق، چنگال، کارد و … خیلی راحت و آسان و زیبا کیک تولد خود را به زیبایی تزیین کنید.

طرز تهیه خامه روی کیک 

 خامه کیک

مواد لازم برای درست کردن خامه روی کیک:

 خامه پاستوریزه۷۵ گرم
 خاکه قند ۱ قاشق سوپخوری (۲۵ گرم)
 سفیده تخم مرغ ۱ عدد

طرزتهیه خامه کیک:

برای درست کردن خامه، ابتدا خامه و خاکه قند را مخلوط کنید و ظرف خامه را روی یخ بگذارید و خامه را بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط انداختید خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنید کره می شود) ممکن است.

سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سفت شود به طوری که از ظرف نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط کنید و سپس سفیده ی آماده شده را کم کم داخل خامه زده شده بریزید و خوب مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + نه =