چهارشنبه , ۲۴ مهر ۱۳۹۸
خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال :

گوشت راسته گوساله۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
خلال بادام ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده۱ لیوان
لیموعمانی ۲ عدد
 زرشک سیاه (زرشک معمولی)۳ قاشق غذاخوری
زعفران۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی :

برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.

 

بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی استفاده کنید.

 

حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی استفاده کنید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.

 

درباره foad

foad
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 4 =