طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)
فروردین ۲۳, ۱۳۹۸
طرز تهیه پنه آل پلو
فروردین ۲۳, ۱۳۹۸

مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان :

غوره بدون هسته۱ پیمانه
بادمجان متوسط سرخ شده۵ عدد
پیاز خرد شده۱ عدد
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
مرغ (سینه یا ران)۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد

 

طرز تهیه خورش غوره بادمجان :

ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید تا طلایی شود و به آن زردچوبه اضافه کنید و رب را به آن اضافه کنید تا در روغن کمی سرخ شود. مرغ را کمی سرخ کنید و سپس گوجه را نصف کنید و در روغن سرخ کنید و بعد غوره و ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد. و در آخر گوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورش یا هنگام سرو بر روی خورش قرار می دهیم، می شود به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کنید.

foad
foad
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =