خورش کنگر
طرز تهیه “خورش کنگر”
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۹
تیرامیسو لیوانی
طرز تهیه ترامیسو لیوانی
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۹
خورش گوجه سبز

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

مواد لازم خورش گوجه سبز:

  • گوجه سبز:۵۰۰ گرم
  •  گوشت:۳۰۰ گرم
  • نعناع سرخ شده:۱ پیمانه
  • جعفری سرخ شده:۱ پیمانه
  • نمک و زردچوبه:به مقدار لازم
  • فلفل:به مقدار لازم
  • پیاز داغ:۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده:به مقدار لازم
خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش گوجه سبز:

گوشت را خرد کنید و با  فلفل و زردچوبه بپزید . بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز ، نمک ، نعناع و جعفری اضافه کنید  تا خورش جا بیفتد.

در پایان پخت ، زعفران  و پیاز داغ را به آن اضافه کنید  و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
خورش گوجه سبز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + نوزده =