آش خیار چنبر
طرز تهیه آش خیار چنبر
خرداد ۷, ۱۳۹۹
اشکنه گوجه فرنگی
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
خرداد ۷, ۱۳۹۹
خورش گوشت و خرما

مواد لازم برای خورش گوشت و خرما برای ۶ نفر:

  • لیمو:۱ عدد
  • ماست:۵۰۰ گرم
  • روغن کنجد:یک قاشق چای خوری
  • سیب زمینی:۱ عدد بزرگ
  • لوبیا سبز:۲۰۰ گرم
  • خرما:۱۵۰ گرم
  • پیاز :۱ عدد
  • گوشت بره: ۴۰۰ گرم
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • لیمو:  ۱ عدد
  • سس و نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • گشنیز:کمی
خورش گوشت و خرما

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

لیمو را بشویید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.

سپس گوشت بره را در پوست لیمو ، ماست و آب لیمو  به مدت نیم ساعت بخوابانید .

در فاصله مزه دارشدن گوشت ، سیب زمینی ها را تمیز بشویید و با پوست آن را به صورت نگینی خرد کنید .

داخل تابه ای روغن کنجد را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها را داخل آن سرخ کنید.

هسته خرما را در بیاورید.

لوبیا سبز را هم تمیز کنید و شاخه های انتهای آن را جدا کنید و بدون بیرون آمدن دانه های درونش خرد کنید.

سپس آنها را بشویید و به همراه خرما در سیب زمینی سرخ شده کمی تفت دهید.

گوشت مزه دار شده را به همراه پیاز چهار قاچ شده  به لوبیا و سیب زمینی تفت داده شده اضافه کنید و داخل آن آب بریزید و در ظرف را بببندید تا به جوش بیایند.

بعد از جوش آمدن مواد حرارت را کم کنید.تا به آرامی بپزند.

در این فاصله خیار و فلفل قرمز را خرد خرد کنید .

پوست یک عدد دیگر از لیمو ها را رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس طبق ذائقه خودتان طعم آن را با انواع چاشنی ها یا سس ها مخلوط کنید.

وقتی خورش آماده شد آن را با چند شاخه گشنیز تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − دو =