طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
مهر ۱۶, ۱۳۹۸
روغن منیزیوم چیست؟
مهر ۱۶, ۱۳۹۸

مواد لازم برای تهیه دسر هلو :

 شیر۱ پیمانه
 شکر۱/۲پیمانه
 پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
 هلوی پوست گرفته و پوره شده۲۵۰ گرم
 بستنی وانیلی یا خامه‌ی صبحانه ۱ پیمانه

طرز تهیه دسر هلو :

پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب بریزید و روی گاز با دمای کم بگذارید و هم بزنید تا در آب حل شود.

همه‌ی مواد بالا را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه کنید و باز هم بزنید.

مایه‌ی دسر را در قالب بریزید و ۳-۴ ساعت در یخچال قرار بدهید تا به خوبی بسته و سفت شود.

اگر دوست داشتید داخل لیوان یا جام یا ظروف یک نفره آماده کنید می توانید از مواد آماده شده به صورت سرخالی داخل جام یا لیوان بریزید و داخل یخچال بگذارید و بعد از بسته شدن روی آن ژله ی هلو آماده شده بریزید. و با بستنی و میوه های دلخواه تزیین کنید.

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 16 =