طرز تهیه ژله خامه ای هلویی
 طرز تهیه ژله خامه ای هلویی
شهریور ۲۴, ۱۳۹۷
طرز تهیه ناگت سبزیجات
طرز تهیه ناگت سبزیجات
شهریور ۲۴, ۱۳۹۷

مواد لازم کرم انبه :

انبه۲ عدد
پودر ژلاتین۳ قاشق سوپخوری
شیر۳ پیمانه
آب سردنصف پیمانه
شکرنصف پیمانه
وانیلنصف قاشق سوپخوری
خامه صبحانه۱ پیمانه

طرز تهیه کرم انبه :

ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.

انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسه ای بریزید. تکه های درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوط کن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.

خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و باز کمی هم بزنید. مایه دسر آماده است.

مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل  تزیین کنید.

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 9 =