سالاد گوجه و بادمجان
سالاد گوجه و بادمجان مراکشی
خرداد ۸, ۱۳۹۹
سالاد بلغور
سالاد بلغور مدیترانه ای
خرداد ۸, ۱۳۹۹
دمپختک
دمپختک” یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانیه و عطر و بوش آدم رو با خودش به سمت ایام قدیم خواهد کشاند .

بهترین روش برای درست کردن دمپختک

دمپختک از جمله سنتی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی می باشد که با مواد اولیه ویژه برنج تهیه می شود و بسیاری از ایرانیان دمپختک را در قالب های مختلف ( مانند دمپختک باقالی ، دمپختک سیب زمینی ، دمپختک نیمرو ) درست می کنند.

دمپختک

مواد مورد نیاز برای دمپختک

  • باقالا زرد خشک : ۲ پیمانه
  • برنج : ۴۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده : ۱ عدد بزرگ
  • زرد چوبه : ۱ قاشق غذا خوری
  • کره، روغن : به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل : به میزان لازم
دمپختک اصیل

طرز تهیه دمپختک باقالی

برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

تابه مناسبی انتخاب کنید و بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

دمپختک رستورانی

کمی که باقالا ها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.

پیاز های خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید.سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.


نکته برای بهتر جا افتادن دمپختک

  • برای جلوگیری از سوختن کره باید در ابتدای کار روغن به آن اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از وا رفتن باقالی قبل از پختن آن را تفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − سه =