اشکنه گوجه فرنگی
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
خرداد ۷, ۱۳۹۹
طرز تهیه ماشله
طرز تهیه ماشله
خرداد ۷, ۱۳۹۹
دمپخت کلم کازرونی

مواد لازم برای دمپخت کلم کازرونی:

  • گوشت قیمه ای خرد شده:۷۰۰ الی ۸۰۰ گرم
  • برنج:۴ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی:یک پیمانه
  • ترخون پاک و خورد کرده:نیم کیلو
  • یا ترخون خشک:۴/۱ پیمانه
  • کلم برگ خورد شده:یک عدد متوسط
  • رب گوجه:کمی
  • پیاز یک عدد درشت :خلالی
  • زعفران دم کرده:به میزان لازم
  • نمک و ادویه مخلوط:به میزان کافی
  • سیر:سه حبه
  • روغن و کره یا روغن حیوانی:به میزان لازم
دمپخت کلم کازرونی

طرز تهیه دمپخت کلم کازرونی :

 ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید و بعد با کمی آب و نمک بپزید.
برنج را هم بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.
سپس  کلم برگ ها را خرد کنید و بشویید.
بعد از اینکه آب کلم خشک شد آن را داخل تابه ی روغن بریزید و به همراه پیاز خلالی شده تفت دهید.
بعد گوشت قیمه را به کلم و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به همراه کمی آب ، دارچین ، نمک ، فلفل ، زعفران و رب گوجه فرنگی تفت دهید و بگذارید تا بپزند.
در آخر لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به همراه سیر ، ترخون خشک یا تازه ، به بقیه مواد اضافه کنید تا یک جوش بزند.
 برنج خیس خورده شده را آبکشی کنید و مواد تفت داده شده را لابه لای برنج بکشید .
مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بریزید و برنج را دم کنید.
 بعد از دم کشیدن برنج روی آن روغن حیوانی یا کره بریزید و دمپختک خوش عطر و خوش مزه راپس از آماده شدن سرو کنید.
نکته:
معمولا برای قیمه مغز ران گوساله جوان مناسب تر است زیرا بدون چربی است و ریشه ریشه هم نمی شه .
این غذا را میتوان به صورت دمی ( کته ) هم تهیه کرد .
به هرحال پلو های مخلوط باید به اصطلاح پر ملات باشند .
غذای فوق العاده خوش عطر و خوشمزه و خوش خوراکیه .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − دو =