رشته فرنگی با سبزیجات کره ای
طرز تهیه رشته فرنگی با سبزیجات کره ای
خرداد ۸, ۱۳۹۹
پنکیک کدو
طرز تهیه پنکیک کدو
خرداد ۸, ۱۳۹۹
دیم سام

واد لازم برای دیم سام

  •  آرد سفید :۱۵۰ گرم
  •   آب سرد :یک چهارم پیمانه
  •   آب جوش :یک چهارم پیمانه
  •   روغن :یک قاشق غذاخوری
  •   گوشت چرخ کرده :۷۵ گرم
  •   پیاز کوچک :یک عدد، ساطوری
  •   قارچ :۷۵ گرم، ساطوری
  •  سویاسس :۲ قاشق غذاخوری
  •   روغن مایع :به میزان لازم
  •   نشاسته ذرت :یک قاشق چای خوری
  •  نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
دیم سام

طرز تهیه دیم سام :

ابتدا یک عدد پیاز کوچک را ریز خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید.

سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و ۵ دقیقه خوب تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.

در این فاصله قارچ را خرد کرده و اضافه نمایید. بعد از این که آب قارچ کشیده شد سویا سس را بیافزایید.

در ادامه نشاسته ذرت را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه نمایید.

در آخر نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید. اجازه دهید خنک شود.

در این فاصله خمیر را آماده کنید. برای این کار، ۱۵۰ گرم آرد را الک کرده و با یک چهارم پیمانه آب جوش مخلوط کنید.

سپس یک چهارم پیمانه آب سرد و یک قاشق روغن بریزید و خوب هم بزنید خمیر حاصل شود.

روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود.

خمیر را به ۱۶ گلوله مساوی تقسیم کنید. سپس هر گلوله را بوسیله وردنه باز کنید تا صاف شده و قطر آن به یک میلی متر برسد.

وسط هر خمیر یک قاشق از مایه آماده قرار دهید تا زمانی که مایه و خمیر تمام شود.

لبه های خمیر را جمع کنید و شکل دلخواه خود را به آن بدهید.

قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید(به اندازه ای که خمیر ها داخل آن شناور باشد.)

بعد از داغ شدن روغن ، دیم سام ها را داخل آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن همه دیم سام ها ، آن ها را روی حوله آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

دیم سام ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =