طرز تهیه فالوده رویال
دی ۲۸, ۱۳۹۸
طرز تهیه حلوا نشاسته
دی ۲۸, ۱۳۹۸

مواد لازم برای رنگینک رولتی

 

    • آرد ۱۲۵ گرم (۱پیمانه)
    • روغن حیوانی ۱۷۵ گرم (۱ و ۲/۳ پیمانه)
    • پودر شکر ۲۵ گرم (۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری)
    • نمک (نوک قاشق چایخوری)
    • پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
    • جوزهندی ۱/۲ قاشق چایخوری
    • خرما تازه ۱۰ عدد
    • گردو ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
    • پسته ۶۰ گرم (۱/۲ پیمانه)

 

 

خرما از میوه های پرطرفدار و خوشمزه ی مناطق گرمسیر کشور ماست که خواص زیادی داره. علاوه بر خوشمزگی، از خرما به دلیل مقوی بودن، در دسترس بودن و ماندگاری زیادی که داره در بسیاری از دسرها و شیرینی ها استفاده میشه. کلوچه خرمایی یا حلوای خرمایی از معروف ترین اونهاست. این میوه ی شیرین اغلب در سفره ی ما ایرانی ها وجود داره و حتی میشه با تزیین خرما سفره رو زیبا تر کرد. رنگینک از جمله دسرهای معروفیه که ماده ی اصلیش خرما و آرده و انواع مختلف داره مثل رنگینک خرما و گردو. یکی دیگه از انواع رنگینک که از دسرهای سنتی کشور قطره، اسمش رنگینک رولی هست که درست کردنش خیلی آسونه. این دسر به کوکی هم شباهت داره چون آردش پخته میشه و تفت داره میشه، اما احتیاج به فر نداره. امروز ایران کوک دستور دسر رنگینک رولتی رو بهتون آموزش میده تا درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه رنگینک رولتی:

 

مرحله اول:

ابتدا آرد را در تابه تفت دهید تا به رنگ قهوه ای روشن درآید.

 

تفت آرد

مرحله دوم:

آرد بو داده را از روی شعله بردارید. آن را با صافی الک کنید و در کاسه بریزید.

 

 

الک آرد

 

مرحله سوم:

روغن حیوانی، نمک، پودر هل و جوزهندی را به آرد اضافه کنید.

 

افزودن روغن به آرد

 

مرحله چهارم:

مواد را کاملا به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و خمیر نرمی به دست آید. خمیر رنگینک رولتی در این مرحله آماده است.

 

خمیر رنگینک

 

مرحله پنجم:

گردو ها را خرد کنید. آن ها را در تابه ی خشکی بریزید و تفت دهید.

 

تفت دادن گردو

 

مرحله ششم:

هسته های خرماها را درآورید و آن ها را با چاقو خرد کنید. پسته ها را نیز خرد کنید. بهتر است سعی کنید پسته ها پودر نشود تا هنگام خوردن زیر دندان احساس شوند.

مرحله هفتم:

مقداری کاغذ روغنی یا سلفون را روی سطح صاف قرار دهید و خمیر را به شکل مستطیل (به ابعاد ۱۵ در ۲۵ سانتی متر) روی آن پهن کنید.

 

پهن کردن خمیر

مرحله هشتم:

خرماها را از وسط باز کنید و آن ها را طوری روی خمیر قرار دهید که داخل خرما دیده شود. سپس گردوها را داخل خرماهای بازشده بگذارید و روی سطح آن ها را با خرمای بازشده ی دیگری بپوشانید.

 

گذاشتن خرما در خمیر

 

مرحله نهم:

خمیر را به کمک کاغذ روغنی یا سلفون رول کنید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. بعد از فرم گرفتن خمیر، سلفون یا کاغذ را از خمیر جدا کنید، روی آن پسته ی خرد شده بریزید و تزیینش کنید. سپس آن را قطعه قطعه ببرید.

 

پاشیدن پودر پسته

 

نکات کلیدی تهیه ی رنگینک رولتی:

– میتوانید این دسر را به صورت قالبی نیز درست کنید. بدین صورت که بعد از درست کردن خمیر رنگینک، لایه ای از آن را در قالب سیلیکونی کاملا پهن کنید و فشار دهید. سپس خرما را که داخلش را با گردو پر کردید، درون خمیر بگذارید. لایه ای دیگر از خمیر را روی سطح قالب قرار دهید و آن را بپوشانید. قالب را در یخچال بگذارید تا خمیر خودش را بگیرد. خمیرهای را از قالب درآورید و روی آن را با پسته تزیین کنید.

 

رنگینک قالبی

 

– برای رنگینک قالبی می توانید از انواع قالب های سیلیکونی استفاده کنید. مانند قالب بیضی شکل و…

 

رنگینک با قالب بیضی

 

– برای تزیین رنگینک می توانید از پودر نارگیل و یا بادام نیز استفاده کنید.

 

دستور رنگینک رولتی برای شما عزیزان از سایت cookiecompanion ترجمه شده است.

 

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =