طرز تهیه کیک یزدی
دی ۲, ۱۳۹۸
طرز تهیه برنج کته
طرز تهیه برنج کته
دی ۲, ۱۳۹۸
همان طور که می دانید رولت گوشت را به روش های متفاوت طبخ می دهند داخل رولت گوشت می توانید هر نوع سبزیجات یا موادی مانند هویج، تخم مرغ، پنیر و سبزیجاتی که دوست دارید قرار بدهید در این مطلب با دو روش آن آشنا شوید.

مواد لازم برای ۵ نفر :

 گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
 تخم مرغ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
  آرد نخودچی (نان خشک کوبیده) ۱/۲ پیمانه
 پیاز رنده و نرم شده ۲ قاشق غذاخوری

مواد وسط رولت گوشت:

 سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت – نعنا- مزره ) جمعا ۱۰۰ گرم
 هویج آبپز ۲ عدد
 مغز گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
 زرشک ۲ قاشق غذاخوری
 نمک ، فلفل ، زردچوبهبه مقدار لازم

مواد لازم برای سس :

 پیاز ۱ عدد
هویج۱ عدد
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری
زعفران آبکردهبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده:

برای طرز تهیه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شیر، تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد نان یا آردنخودچی و نمک و فلفل و ردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه ی مواد یکدست شود.

سپس روی کاغذ روغنی یا سلفون را مقدار خیلی کم آرد بپاشید و گوشت آماده را روی آن ها پهن کنید.

سعی کنید قطر گوشت تان ۱ سانت باشد، گوشت را به شکل مستطیل صاف کنید بعد سبزی های خرد شده را روی آن پهن کنید دقت کنید ۱ سانت بعد از لبه ی کار سبزی پهن کنید.

(بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم می شود استفاده کرد) سپس روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را بپاشید و هویج را به صورت کامل روی آن قرار دهید و به آرامی از لبه شروع به رول کردن کنید.

در آخر سلفون یا کاغذ روغنی را به اطراف آن بپیچید و حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

در این زمان پیاز نگینی را داخل کمی روغن تفت بدهید و سپس رب گوجه و هویج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید اجازه بدهید به جوش بیاید حدودا ۲ لیوان سس لازم داریم. رولت گوشت را به آرامی از سلفون جدا کنید و داخل سس قرار بدهید. تا به کم کم بپزد بعد نیم ساعت رولت را به آرامی برگردانید تا همه ی اطراف آن به خوبی بپزد و آماده شود.

رولت را به آرامی در ظرف مورد نظرتان بکشید و از سس (می توانید فقط آب سس را بریزید) اطراف آن بریزید. برای زیباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتدای آن بزنید. و با سبزیجات تزیین کنید.

طرز تهیه رولت گوشت برای ۴ نفر

رولت گوشت,طرز تهیه رولت گوشت

طرزتهیه رولت گوشت

مواد لازم برای طرز تهیه رولت گوشت برای ۴ نفر :

 گوشت ورقه ای۴۰۰ گرم
 هویج۲ عدد
 ساقه ی پیازچه۶ ساقه
 فلفل دلمه ای ۲ عدد
 نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه رولت گوشت :

برای طرز تهیه رولت گوشت، ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و بعد برای مزه دار کردن گوشت با نمک و فلفل اضافه کنید در این هنگام فلفل دلمه ای ها و هویج ها را به صورت خلالی برش بزنید در صورت تمایل می توانید از مارچوبه استفاده کنید، ساقه های پیازچه را به صورت خلالی و یک اندازه برش بزنید.

مواد را در گوشه ای از تکه های گوشت قرار بدهید و به آرامی و با احتیاط بپیچید برای محکم شدن رولت ها از خلال دندان استفاده کنید سپس درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و رولت ها را درون آن بچینید اگر احساس کردید به گوشت ها کم نمک زدید مقداری نمک روی آن بپاشید و درب آن را قرار بدهید تا به آرامی مغز پخت شوند (رولت ها را بچرخانید تا همه ی اطراف آن به یک اندازه پخته شوند) زمانی که پختند در ماهیتابه را بردارید تا آب آن ها تمام شود و کمی روی آن ها سرخ شوند.

میزان مواد اولیه بستگی به نحوه ی برش شما دارد اگر خلال ها را باریک برش بدهید کمتر می خواهد و اگر ضخیم تر برش بزنید بیشتر می خواهد.

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + یک =