چوچاغ
خواص گیاه چوچاغ
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۹
آش بادمجان
طرز تهیه آش بادمجان تویسرکان
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۹
سوپ شیر

سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.

سوپ شیر
سوپ شیر

مواد لازم برای سوپ شیر:

شیر۱ لیتر
هویج۲ عدد
جو پرک۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سینه مرغ۱/۲ سینه مرغ
ذرت پخته شده۱۰۰ گرم
آرد۳ قاشق غذاخوری
قارچ۱۰۰ گرم
کره۱۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ شیر:

مرحله اول

مواد اولیه را به مانند تصویر زیر خرد می کنیم تا آماده شوند.

مرحله دوم

سینه مرغ را درون ظرف مناسب ریخته و حدود ۱ لیتر آب می ریزیم تا پخته شود و برای اینکه بوی ضخم آن از بین برود می توانید از ادویه مناسب و پیاز استفاده کنید.وقتی مرغ پخته شد آن را کنار بگذارید تا سرد شود و سپس سینه مرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را درون ظرفی نگهداری کنید.

مرحله سوم

پیاز و قارچ را درون تابه مناسب به صورت جداگانه تفت می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حدود ۱/۵ لیتر آب داخل قابلمه مناسب  ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاید و سپس جو پرک که از قبل حدود نیم ساعت خیس شده اند را داخل قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

هویج نگینی شده و مرغ ریش ریش شده را به ترتیب درون قابلمه می ریزیم و هم میزنیم و سپس آب مرغی که از مرحله اول کنار گذاشتیم را اضافه می کنیم.

طرز تهیه سس سوپ شیر :

ابتدا ظرف مناسبی را روی شعله گرم می کنیم و کره را می ریزیم تا خوب باز شود.سپس آرد را اضافه می کنیم تا خامی آن گرفته شود و بعد از اینکه مقداری آرد تفت داده شد زردچوبه ،فلفل و نمک را اضافه می کنیم.

 شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و غلیظ شود.بعد از اینکه سس غلیظ شد به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم.

سپس قارچ ، ذرت و سبزی را به ترتیب به  قابلمه اضافه میکنیم  و هم می زنیم.

نکات مهم در تهیه سوپ شیر:

  •  افزودن قارچ ، ذرت و سبزی باید ۱۵ دقیقه قبل از سرو باشد چون سوپ آماده است و فقط می خواهد طعم بگیرد.
  • اگر می خواهید سوپ غلیظ تر شود بیشتر روی شعله نگهدارید .
  • اگر دوست دارید به سوپتان آبلیمو اضافه کنید برای اینکه شیر بریده نشود حتما آبلیمو را هنگام سرو به ظرف سوپتان اضافه کنید.
  • اگر از جعفری خام خوشتان نمی آید میتوانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا هم پخته شود و هم عطر بی نظیرش در سوپ احساس شود.
  • اگر بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ رقیق شد، دو قاشق غذا خوری آرد برنج به آن اضافه کنید.
  • برای این سوپ میتوانید هم از جو پرک و هم از جو معمولی استفاده کنید ولی اگر از جو معمولی استفاده کردید حتما ۲ ساعت از قبل جو را خیس نمایید.
  • مقدار هویج و ذرت را می توانید با توجه به ذائقه تان تغییر دهید.
  • اگر نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای را ریز ریز خرد کنید و به سوپ شیر اضافه کنید عطر و طعم آن بی نظیر خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =