شیرینی صدفی
دی ۲۸, ۱۳۹۸
طرز تهیه کیک رژیمی هویج
دی ۲۸, ۱۳۹۸

مواد لازم برای شربت زعفران

 

    • زعفران ساییده ۱/۲ قاشق غذاخوری
    • شکر ۲۰۰ گرم
    • آب ۱/۲ لیتر
    • گلاب ۳ قاشق غذاخوری

شربت زعفران یکی از شربت های سنتی ایرانیه که توی هوای گرم خیلی می چسبه و عطش رو کاملا رفع می کنه. خواص شربت زعفران بسیار زیاده که مهم ترینش شادی بخش بودن اونه. هم چنین باعث تقویت قلب و معده، کاهش استرس و تنش های عصبی هم میشه.

شربت زعفران طرز تهیه ی سختی نداره و با انجام دادن چهار مرحله ای که براتون توضیح دادیم به راحتی میتونین اون رو تهیه کنین. دستور تهیه ای که آماده کردیم در مورد شربت زعفران و گلاب هست، ولی در صورت تمایل میتونین عرق بیدمشک، کاسنی، بهار نارنج و … هم به این شربت اضافه کنین. فقط باید عرقیات مورد نظرتون رو مثل گلاب موقع جوشیدن شربت، داخل قابلمه بریزین. طرز تهیه ی شربت زعفران نذری و به مقدار زیاد هم تفاوتی نداره و به همین روش تهیه میشه. فقط کافیه مقدار مواد لازم رو به میزانی که میخواین چند برابر کنین. دیگه وقتش رسیده که بریم سراغ طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و خوشرنگ!

شربت زعفرانی


مرحله اول:طرز تهیه شربت زعفران

زعفران را به کمک یک حبه قند بسایید تا پودر شود. سپس زعفران را دم کنید. برای دم کردن زعفران باید آن را درون یک ظرف کوچک در بسته بریزید و روی حرارت غیر مستقیم (مانند بخار کتری) قرار دهید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد و رنگ دهد. سپس آن را در کناری بگذارید.

مرحله دوم:

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب، میتوانید حرارت آن را کم کرده و به آن شکر را اضافه کنید. مخلوط آب و شکر را قدری بهم بزنید تا کاملا شکر در آب حل شود.

مرحله سوم:

پس از حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مخلوط آب و شکر باید به غلظت مطلوبی برسد. در این مرحله از تهیه شربت زعفران باید گلاب و زعفران را اضافه کنید.

مرحله آخر:

اجازه دهید حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ی دیگر شربت روی حرارت باشد تا قوام بیاید و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. برای سرو، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت زعفران را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه یخ نوش جان کنید.

شربت زعفران با گل محمدی

نکات کلیدی تهیه شربت زعفران

– این شربت با تخم شربتی و خاکشیر هم سرو می شود. برای تهیه شربت زعفران و تخم شربتی یا خاکشیر میتوانید به طور جداگانه تخم شربتی و خاکشیر را با آب خیس دهید و سپس هنگام سرو به شربت اضافه کنید.

شربت زعفرانی و تخم شربتی

– طرز تهیه شربت زعفران و آبلیمو به این صورت است که باید در مرحله دوم به مخلوط آب و شکر، یک قاشق غذاخوری آبلیمو نیز اضافه کنید. این کار را باید حدودا ۱۰ دقیقه ی آخر جوشیدن شکر و آب انجام دهید.

– برای عطر دهی بیشتر به شربت زعفرانی میتوان از مقداری هل نیز استفاده کرد که در مرحله سوم به همراه گلاب و زعفران در شربت ریخته می شود.

– شربت زعفران عسل یا نبات هم تهیه می شود که در این روش باید به جای شکر از نبات یا عسل استفاده کنید و اجازه دهید عسل یا نبات به خوبی در آب جوش حل شود و بعد مابقی مراحل را انجام دهید.

– شربت را در ظروف در بسته و در یخچال نگه داری کنید.

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 5 =