سالاد هندوانه و پنیر
طرز تهیه سالاد هندوانه و پنیر
اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۹
سالاد لوبیا چشم بلبلی
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۹
شله مشهدی

مواد لازم برای شله مشهدی

  • برنج   ۲۵۰ گرم
  • گوشت  سر دست   ۳ کیلو
  • پیاز خرد شده :۵۰۰ گرم
  • بلغور :۷۵۰ گرم
  • نخود :۵۰۰ گرم
  • ماش :۱/۴ پیمانه
  • لوبیا چیتی :۲۵۰ گرم
  • لوبیا قرمز :۲۵۰ گرم
  • دارچین :۲۰ گرمشله مشهدی
  • نمک و فلفل :به مقدار کافی
شله مشهدی

روش پخت شله مشهدی

ابتدا برای پختن این غذا باید از چند ساعت قبل همه حبوبات را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.
گوشت را هم به همراه پیاز خرد شده و مقداری نمک و فلفل و ۲ لیتر آب بگذارید تا خوب پخته شود و بعد آن را از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید.
 همه حبوبات را باهم در ظرفی بریزید و بپزید و زمانی که نیم پز شدند بلغور را به آنها اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش خوردند برنج شسته شده را هم به حبوبات اضافه کنید و در این مرحله مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرند.
وقتی حبوبات کاملا پخته شدند و برنج لعاب داد گوشت پخته و ریش ریش شده را به همراه دارچین و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با حرارت ملایم  کنار هم بجوشند و کشدار شوند .
بعد حرارت را کم کم کنید  و در ظرف را ببندیدتا آش به مدت ۱ ساعت مثل برنج دم بکشد. شله مشهدی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و اگر دوست داشتید با خورشت قیمه تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =