طرز تهیه موز شکلاتی
طرز تهیه موز شکلاتی
مرداد ۸, ۱۳۹۹
طرز تهیه پاپ کورن
طرز تهیه پاپ کورن
مرداد ۸, ۱۳۹۹

شکلات خرما و بیسکوییت

خرما ۵۰۰ گرم  .  بیسکوییت ۱۰۰ گرم  .  کره یا روغن ۲ قاشق غذاخوری  .  نمک ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه : کره یا روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پوست و هسته خرماها را جدا کنید ، خرماها را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه به آرامی تفت دهید تا سرخ و نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه کناری قرار دهید.

خرماهای سرخ شده را روی ورقه آلمینیومی بریزید و پهن کنید ، بیسکوییت ها را خرد کنید و با نمک مخلوط و روی خرماها بریزید سپس خرما را رول کنید و ۱ – ۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.

پس از این مدت زمان از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید ، میتوانید این شکلات خرمایی را با سلفون یا آلمینیوم بسته بندی و تا ۱ – ۲ ماه داخل فریزر نگهداری کنید و در زمانی که میخواهید از فریزر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 3 =