لواشک  هندوانه ای
طرز تهیه لواشک هندوانه
مرداد ۸, ۱۳۹۹
خشک کردن انجیر
خشک کردن انجیر
مرداد ۸, ۱۳۹۹
مارشمالو ژله ای

مارشمالو ژله ای

پودر ژله آلوورا ۱ بسته  .  رنگ خوراکی مقدار لازم  .  مارشمالو مقدار لازم

طرز تهیه : مارشمالوها را روی سطح کار قرار دهید و داخل آنها را خالی کنید ( دقت کنید انتهای مارشمالو سوراخ نشود ).

 

پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و ۱ لیوان اب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا ژله شفاف شود سپس ۱/۲ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ( ژله باید کاملا سرد شود ، گرم بودن ژله مارشمالو را ذوب میکند ).

 

پس از اینکه ژله سرد شد با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید سپس داخل مارشمالوها را با ژله پر کنید و چند ساعت در جای خنک قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =