دمپخت کلم کازرونی
طرز تهیه دمپخت کلم کازرونی
خرداد ۷, ۱۳۹۹
طرز تهیه قلیه میگو
طرز تهیه قلیه میگو
خرداد ۷, ۱۳۹۹
طرز تهیه ماشله

مواد غذای محلی ماشله برای ۴ نفر:

  • برنج نیم دانه یا شکسته : ۱ پیمانه
  • سیرخرد شده : ۵ حبه بزرگ
  • پیاز خرد شده : ۱ عدد
  • ماش : ۳ پیمانه
  • روغن : به مقدار کافی
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
ماشله

طرز تهیه ماشله :

ابتدا ماش را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. سپس ماش را با دو برابر آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن ماش ها ، حرارت را کم کنید و در ظرف را ببیندید و بگذارید تا ماش ها کاملا بپزد.

بعد از یک ساعت و نیم ،پخت کامل ماش ها ، اگر دوست داشتید میتوانید پوسته های روی آنرا از داخل قابلمه خارج کنید تا ماشله یکدست تر شود.

برنج را هم بشویید و بعد از پخته شدن ماش ، آن را اضافه کنید و بگذارید برنج هم آنقدر بپزد تا از هم وا برود.

بعد از شفته شدن برنج مدام آن را هم بزنید تا ماش و برنج کاملا یکدست و غلیظ شوند.

پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.کمی به آن نمک ، فلفل و زردچوبه بزنید و داخل شله ی آماده شده بریزید . بعد از کمی مخلوط کردن پیاز داغ و سیر داغ داخل شله ، حرارت را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر بکشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + نوزده =