فواید ماسک یخ میوه ای برای پوست
فواید ماسک یخ میوه ای برای پوست
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
مک اند چیز با گل کلم
طرز تهیه مک اند چیز با گل کلم
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
مسقطی شیرازی

طرز تهیه مسقطی شیرازی

مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که به عنوان دسر و پیش غذا استفاده میشود.

مواد لازم مسقطی شیرازی

  • نشاسته :۱ پیمانه
  • آب :۷ پیمانه
  • شکر :۳ پیمانه
  • کره :نصف پیمانه
  • خلال بادام :به مقدار لازم
  • خلال پسته :به مقدار لازم 
  • زعفران آب کرده:به مقدار لازم
  • گلاب :۴ قاشق غذاخوری
  • هل :به مقدار لازم 

برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت قرار دهید.

شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و بگذارید تا مواد مخلوط شده بجوشند و غلیظ شوند.

در حین قوام آمدن نشاسته زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از اینکه نشاسته به قوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظ تر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.

زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن به اندازه دلخواه خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.

هنگام سرو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید.

نکته:

  • این مسقطی حدود ۳ الی ۴ ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
  • اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود.

نکات تکمیلی در مورد مسقطی شیرازی

مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد .
مسقطی شیرازی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 5 =