مسقطی شیرازی
طرز تهیه مسقطی شیرازی
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
طرز تهیه خوراک رژیمی
طرز تهیه خوراک رژیمی
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
مک اند چیز با گل کلم

مواد لازم برای مک اند چیز با گل کلم

  • گل کلم:یک عدد متوسط (حدود۷۰۰ گرم)، برگ ها به اندازه ۲ سانتی متر خرد شده باشند.
  • هویج:۳۰۰ گرم، خلال شده
  • آب سبزیجات :یک پیمانه، بدون نمک
  • پنیر کم چرب :یک چهارم پیمانه
  • خردل دیژون :یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز :یک نوک قاشق
  • پنیر گرویر سوئدی :سه چهارم پیمانه، خرد شده
  • نمک و فلفل :مقداری
  • ماکارونی فرمی elbow (لوله ای کوتاه و خمیده) :۴۰۰ گرم
  • کلم بروکلی:۲۵۰ گرم، فقط گل های کوچک کلم
  • گوجه فرنگی :۲ عدد متوسط، دانه گرفته و خرد شده
  • پنیر پارمسان :یک چهارم پیمانه، رنده شده
مک اند چیز

طرز تهیه مک اند چیز با گل کلم

ابتدا ماکارونی را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.

هویج را خلالی خرد کرده و گل کلم و کلم بروکلی را هم خرد نمایید. سپس در آب جوش و نمک کمی آبپز کنید.

پاستا را بعد از آبکش کردن در کاسه بزرگی بریزید و همه مواد و سبزیجات پخته شده و نیمی از پنیر و گوجه خرد شده را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید.

همه مواد را در ظرف مخصوص فر منتقل کرده و روی آن را با باقی مانده پنیر و گوجه فرنگی خرد شده بپوشانید.

ظرف را در فر بگذارید تا به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد پخته و طلایی شود.

بعد از گذشت این مدت زمان مک اند چیز با گل کلم را در ظرف مخصوص بکشید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + شانزده =