براونی پرشده با شکلات کاکائویی مغزدار
طرز تهیه کیک براونی پرشده با شکلات کاکائویی مغزدار
شهریور ۲۳, ۱۳۹۷
پیتزا چرخی
طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود
شهریور ۲۳, ۱۳۹۷

پای سیب یکی از دسرهایی است که انواع و اقسام بسیاری دارد. این روزها اواخر تابستان و شروع فصل پاییز است و به همین بهانه طرز تهیه پای سیب و قره قاط که یک دسر پاییزی است را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه پای سیب و قره قاط :

مربا زرد آلو۱/۴ میلی لیتر
 عصاره وانیل۱/۲ قاشق چایخوری
 سیب پوست کنده و خرد شده۱ عدد
 کران بری یا قره قاط۱/۳ میلی لیتر
پودر قند۱/۴  میلی لیتر
خمیر پای۴ رول
تخم مرغ بزرگ زده شده۱ عدد
دارچین۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پای سیب و قره قاط :

فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

در یک کاسه بزرگ مربا و وانیل را با هم مخلوط کنید.

سیب و قره قاط را با هم مخلوط کرده و شکر و دارچین را اضافه کنید.

 

هر رول خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

مخلوط سیب و قره قاط را با مربا و وانیل مخلوط کنید.

با قالب شیرینی سیب، خمیر را قالب بزنید.

 

روی هر برش مقداری از مخلوط سیب و مربا بریزید و برش خمیر دیگر را روی آن قرار داده و دورتادور آن را به هم بچسبانید.

با قلمو زرده تخم مرغ را روی پای ها بزنید.

 

پای ها را برای ۱۲ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی شود.

بعد از خنک شدن مقداری پودر قند روی پای ها بپاشید.

 

منبع : seemorgh.com

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 9 =