طرز تهیه خورش غوره بادمجان
فروردین ۲۳, ۱۳۹۸
 طرز تهیه کیک سورپرایز اسفناجی
فروردین ۲۳, ۱۳۹۸

مواد لازم برای طرز تهیه پنه آل پلو :

پاستا پنه به میزان لازم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
سینه مرغ گریل شده ۵۰ گرم
فلفل سبز نگینی۳۰ گرم
زیتونبه مقدار لازم
ریحان تازه۲۰ گرم
پنیر پارمزانبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه گریل کردن مرغ :

مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک، فلفل و جوز هندی را هم میکس کنید و سینه مرغ را تمیز کنید و برش بزنید و مرغ را با مواد آغشته کنید و اجازه بدهید ۳ الی ۴ ساعت در سس بماند. سپس در ماهیتابه یا حتی روی توری های کبابی مرغ را گریل کنید.

طرز تهیه پنه آل پلو :

سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت بدهید، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن بزنید و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان نوش جان کنید. می توانید قارچ های ورقه ای هم اضافه کنید.

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 5 =