پوسته پوسته شدن صورت
پوسته پوسته شدن صورت
خرداد ۱, ۱۳۹۹
روش تقویت مو
روش تقویت مو با بهترین تقویت کننده های طبیعی مو
خرداد ۱, ۱۳۹۹

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

مواد لازم برای پولکی کنجدی

از سوغاتی های دوست داشتنی و شیرین اصفهان پولکی را می توان به هر گردشگری معرفی نمود ، پولکی طعم بسیار مطلوبی دارد که می توان آن را با چایی نوش جان کرد.

پولکی کنجدی

مواد لازم برای پولکی کنجدی

  • کنجد بو داده شده : ۲ قاشق
  • شکر : ۱ لیوان
  • هل : مقداری

طرز تهیه پولکی کنجدی :

ماهیتابه ای نسوز انتخاب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود سپس شکر را داخل آن بریزد تا شکر آب شود.

در فاصله آب شدن شکر نباید آن را هم بزنید ولی وقتی شکر ذوب شد آن را مدام هم بزنید و شعله گاز را کم کم کنید تا شکر نسوزد.

بعد از آب شدن شکر و وقتی یک مایع صافی به دست آمد کنجد ها و مقداری هل را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و کنجد را با شکر مخلوط کنید.

سپس کف یک سینی استیل را چرب کنید و به هر شکلی که دوست داشتید پولکی ها را روی سینی بریزد.تا کاملا خنک شود.بعد آن را از سینی جدا کنید.

برای اینکه بتوانید راحت تر تابه و قاشق های چسبیده به شکر را تمیز کنید آنها را داخل آب بریزید و کمی روی حرارت قرار دهید تا شکر و کنجد از قاشق به راحتی تمیز شوند.

طرز تهیه پولکی نارگیلی

مواد لازم :

شکر : ۱ پیمانه

سرکه : ۸ قاشق غذا خوری

پودر نارگیل : ۱ قاشق مربا خوری

آب : نصف پیمانه

دستور تهیه :

شکر ، سرکه و آب را درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید تا شکرها آب شوند. ولی نباید آنها را با قاشق هم بزنید فقط باید قابلمه را به صورت دورانی بچرخانید.

وقتی شربت کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید.

سینی صافی را از قبل کمی چرب کنید و مخلوط را بعد از آماده شدن خیلی سریع در سینی چرب شده بریزید و روی آن را با پشت قاشق فلزی صاف کنید و منتظر بمانید  تا پولکی ها سرد و سفت شود. همچنین می توانید شربت را با قاشق به اندازه یک سکه در کف سینی بریزید.

پولکی نارگیلی آماده شده را درون یک ظرف در دار قرار دهید تا خشک نشود.

نکات تکمیلی در مورد پولکی کنجدی

پولکی کنجدی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
پولکی کنجدی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =