طرز تهیه خوراک بلدرچین
طرز تهیه خوراک بلدرچین
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۹
کوکو کاهو
طرز تهیه کوکو کاهو
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۹
چای سبز

شاید جالب باشه بدونید که چای سبز و چای سیاه هر دو از یه گیاه به دست میان فقط نحوه ی فراوری اون ها با هم فرق می کنه. چای سبز ملایم تره و کافئین کمتری نسبت به چای سیاه داره. حتی میشه گفت خواص چای سبز هم بیشتره. دارچین و خواص بی نظیرش هم که حتما می دونید و قطعا شما هم عاشق عطر و طعمش هستید.

اگر شما طعم چای سبز رو دوست ندارید اما به دلیل خواص زیادش دوست دارید امتحان کنید، میتونید اون رو با دارچین دم کنید و عطر و طعم فوق العاده ای به بهش بدید. تازه خواص چای سبز با دارچین بیشتر هم میشه. تو این مطلب قصد داریم طرز تهیه چای سبز و دارچین رو به شما یاد بدیم تا هم از طعم فوق العاده ی اون لذت ببرید و هم از خواص بی نظیری که داره استفاده کنید. این چای سرشار از آنتی اکسیدان‌ های قویه و برای بدن مفیده.

مواد لازم برای چای سبز و دارچین برای لاغری

    • آب ۱ پیمانه
    • دارچین ۱ تکه
    • چای سبز ۱ قاشق چایخوری
    • لیموترش تازه ۱ عدد

 

روش اول:

۱- پوست یک عدد لیموترش را بگیرید و به همراه ۱ عدد چوب دارچین داخل لیوان آب جوش قرار دهید.

۲- بعد از ۱۰ دقیقه، چای سبز را به دمنوش اضافه کنید و روی دهانه لیوان یک عدد نعلبکی قرار دهید تا خوب دم بکشد.

۳- بعد از ۵ دقیقه چای سبز و دارچین شما آماده خواهد بود. حالا وقت آن است که چای را از صافی رد کنید و در صورت دلخواه آب لیمو تازه به آن اضافه کنید. بسته به دلخواهتان می توانید مجددا کمی عسل به آن اضافه کنید تا بیشتر شیرین شود.

روش دوم:

۱- آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

۲- آب جوش را از روی حرارت بردارید و بعد از آن که کمی خنک شد، برگ چای سبز را به دمنوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه دم بکشد.

۳- در پایان چای را از صافی عبور دهید، صاف کنید و چای سبز و دارچین را به صورت داغ یا خنک بنوشید.

نکات کلیدی طرز تهیه چای سبز و دارچین

– چای سبز را با آب در حال جوش آماده نکنید و آن را هرگز نجوشانید. چون خواص چای سبز و دارچین از بین رفته و دمنوش طعم خوب خود را از دست خواهد داد. حواستان باشد چای سبز را همچون چای سیاه دم نکنید.

– برای بهتر دم کشیدن چای سبز و دارچین می‌ توانید از لیوان مخصوص دمنوش دردار استفاده کنید.

–  استفاده از پوست و آب لیموی تازه خاصیت چربی سوزی دمنوش چای سبز با دارچین را بیشتر می کند.

ـ اگر می خواهید دمنوش را در قوری و با مقدار بیشتر درست کنید، حتما از قوری چینی استفاده کنید.

– می توانید این دمنوش را به صورت سرد و خنک نیز سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 13 =