خامه کیک
طرز تهیه خامه کیک
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۹
ذرت مکزیکی
طرز تهیه ذرت مکزیکی
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۹
کوکو باقلا

کوکو باقلا را هم با نان و هم با پلو سرو می کنند در دو حالت خوشمزه است.

کوکو باقلا ظاهری شبیه به کوکو سبزی دارد ولی طعم آن متفاوت است و کوکوسبزی تردتر و لذیذتر است.

مواد لازم برای تهیه کوکوی باقلا:

باقلاحدود ۳۰۰ گرم
 تره۲ دسته کوچک
شوید۱ دسته کوچک
جعفری۱ دسته کوچک
پیاز رنده شده آب گرفته۱ عدد کوچک
تخم مرغ۴ تا ۵ عدد
سیر رنده شده۲ تا ۳ حبه

 

طرز تهیه کوکو باقلا:

ابتدا باقلاها را با مقداری آب خوب بپزید و سپس آبکشی کنید. سپس به وسیله گوشتکوب باقلاها را خوب له کنید. سبزی ها را بشویید و خرد کنید. حالا همه مواد را با هم خوب ترکیب کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و اجاه بدهید خوب داغ شود. از مواد با قاشق بردارید و با فاصله کم در تابه بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرف کوکو ها را سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 6 =