کیک سیب کاراملی
طرز تهیه کیک سیب کاراملی به همراه دستور تهیه سس
شهریور ۱۹, ۱۳۹۷
طرز تهیه پای سیب
طرز تهیه پای سیب و قره قاط
شهریور ۱۹, ۱۳۹۷

من معتقدم کیک براونی به تنهایی خیلی هیجان انگیز نیست ولی اگر این دستور را امتحان کنید، مطمئن می شوم که چای عصرانه هر روز خود را بدون این برش های خوشمزه نخواهید خورد. با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه کیک براونی

  1. فر را به ۱۷۵درجه سلسیوس برسانید. کره را درون تابه یا سینی ۲۰ سانتی متری × ۳۰ سانتی متری بریزید و با کاغذ بپوشانید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
  3. یک کاسه ضد حرارت بزرگ را روی یک شیر جوش که حاوی آب جوش است بگذارید تا آب مقطر بدست آید. کره و شکلات رنده شده را به کاسه اضافه کنید. گرما دهید، هم بزنید تا زمانی که شکلات و کره به طور کامل ذوب و در آب حل شوند. اجاق را خاموش کنید، سپس شکرها را بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود. کاسه را از روی اجاق بردارید.
  4. تخم مرغ ها را با هم اضافه کنید، بعد از هر اضافه کردن به خوبی هم بزنید . وانیل را اضافه کنید. مخلوط آرد را بر روی مخلوط شکلات بریزید و ترکیبات خشک را با یک کاردک مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  5. خمیر را در تابه روی کاغذ بریزید و سپس همه شکلات های مغزدار را به خمیر قشار دهید. حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که وقتی خلال دندان را به مرکز آن فرو می کنید با کمی تکه های مرطوب بیرون آید.
  6. اجازه دهید به طور کامل در تابه سرد شود.به قطعات مربع ببرید و در دمای اتاق سرد کنید.(سرد نباشد)
مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =