یکشنبه , ۱۷ آذر ۱۳۹۸
اخبار جدید
خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک سیب کاراملی به همراه دستور تهیه سس
کیک سیب کاراملی

طرز تهیه کیک سیب کاراملی به همراه دستور تهیه سس

این کیک  فوق العاده برای انواع مناسبت ها و مهمانی ها انتخاب خوبی را پیش روی شما می گذارد.این کیک با برش سیب ورقه شده و در یک سس کارامل خوشمزه غوطه ور است.در ادامه با پرشین خاتون برای درست کردن این کیک خوشمزه همراه باشید .

طرز تهیه کیک سیب کاراملی به همراه دستور تهیه سس

مواد لازم :

به جدول مواد لازم رجوع کنید

طرز تهیه کیک :

مرحله اول

آماده کردن کیک: دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتی گراد افزایش دهید. ابتدا ۲ مواد اول تشکیل دهنده را در سرعت متوسط با یک مخلوط کننده ایستاده الکتریکی سنگین تا زمانیکه حل شوند مخلوط کنید. همه ی تخم مرغ ها را با هم اضافه کنید، فقط بعد از اضافه شدن هر کدام از آن ها مخلوط کنید؛ وانیل را هم بزنید.

مرحله دوم

آرد و چهار ماده بعدی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط قند با کره اضافه کنید، مخلوط آرد را دو قسمت کرده و در آغاز و پایان اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن هم بزنید. خمیر را به یک تابه ی دایره با قطر ۲۰ سانتی متر و ارتفاع ۵ سانتی متر چرب شده(با روغن شیرینی پزی) بریزید .

مرحله سوم

در فری با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید تا زمانی که وقتی یک خلال چوبی داخل آن می کنیم تمیز بیردن آید، پس از ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با فویل آلومینیومی بپوشانید تا در صورت لزوم از خشک شدن آن جلوگیری شود. بگذارید در ظرف ۱۰ دقیقه سرد شود. از تابه خارجش کنید و بگذارید کاملا خنک شود (حدود ۱ ساعت).

مرحله چهارم

در همین حال، سیب ها را آماده کنید. سیب ها را به ضخامت ۱ سانتی متر ورقه کنید. سیب، ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای و ۳ مواد بعدی را مخلوط کنید. ذوب کردن ۲ قاشق غذاخوری کره در یک تابه بزرگ با گرمای متوسط ؛ مخلوط سیب را اضافه کنید و ۵ تا ۶ دقیقه بپزید تا زمانی که زرد مایل به طلایی باشد. بگذارید کاملا خنک شود(حدود ۳۰ دقیقه).

مرحله پنجم

ورقه های سیب را روی کیک خنک قرار دهید و با مقدار دلخواه سیب و کارامل گرم تزیین کنید؛ با سس باقی سرو کنید.

 

مواد لازم برای آماده سازی سیب:

۶ تا سیب قرمز(هر کدوم حدود ۲۰۰ گرم)

نصف فنجان شکر قهوه ای

۱ قاشق چایخوری نشاسته ذرت

یک چهارم قاشق چایخوری دارچین ساییده شده

نمک به مقدار لازم

۲ قاشق غذاخوری کره

مواد لازم برای سس سیب و کارامل :

۲/۱ فنجان شکر قهوه ای

۴/۱ فنجان کره

۴/۱ فنجان خامه پر چرب

نمک به مقدار لازم

۱ قاشق غذاخوری آب سیب

۱ قاشق غذاخوری پودر شکر

حدود ۲ تا ۳ فنجان درست کنید

طرز تهیه سس سیب :

شکر قهوه ای، کره، خامه و نمک را با دمای متوسط در یک شیرجوش به جوش آورید و دائما هم بزنید. وقتی به جوش آمد، به طور مداوم، به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. از روی اجاق بردارید و آب سیب را مخلوط کنید. پودر شکر را بریزید؛ بگذارید ۱۵ دقیقه قبل ازمصرف خنک شود

درباره foad

foad
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =