طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا
بهمن ۱, ۱۳۹۷
مواد غذایی نیکوتین دار کدامند؟
بهمن ۱, ۱۳۹۷

گراتن ها اغلب یک فرمول دارند و فقط موادشان فرق می کند. برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و می توانند لبنیات نیز بخورند این گراتن پیشنهاد می شود. طعم خاص و لذیذ این گراتن با ترکیب ساده کدو و سیب زمینی بسیار عالی است.

مواد لازم گراتن کدو و سیب زمینی :

 کدو سبز۳ عدد
 سیب زمینی ۲ عدد
 آرد سفید۴ قاشق سوپخوری
 شیر۲ پیمانه
کره۵۰ گرم
پودرنان خشکمقداری
کنجد۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
روغنمقداری

 

طرز تهیه گراتن کدو و سیب زمینی :

کدوها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنبد. در تابه ای کمی روغن بریزید و ۳ قاشق آب اضافه کنید. کدوها را در آن بچینید. در تابه را بگذارید تا کدوها آرام آرام بپزند ولی خیلی سرخ نشوند.

سیب زمینی ها را پوست کنده حلقه حلقه برش بدهید و آنها را با کمی آب و نمک بپزید

کره را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا جایی که رنگ آرد تغییر نکند. کم کم شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر نمک و فلفل را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

ظرف مناسب برای فر را انتخاب و آماده کنید. مقداری از سس سفید را کف ظرف بریزید و کدوها و سیب زمینی ها را روی آن بچینید. روی آنها سس سفید بریزید و در نهایت مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید.

روی سطح غذا پودر نان و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا رویه آن کاملا طلایی شود.

غذا آماده است آن را از فر خارج کنید و در همان ظرف سرو کنید.

منبع : parnianmedia.com

مدیر
مدیر
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 1 =