یکشنبه , ۲۶ آبان ۱۳۹۸
خانه / آشپزی / طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان
طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان

طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان

مواد لازم برای گوشت قلقلی و بادمجان :

 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ گرم
هویج بزرگ۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
آردنخودچی ۱ قاشق پر
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
سماقبه مقدار لازم
رب گوجه۱ قاشق
آب۲ لیوان
بادمجانبه مقدار لازم
گوجه۲ عدد

 

طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان :

ابتدا هویج و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید سپس آرد نخودچی و نمک و زردچوبه و فلفل و سماق را با هم ورز بدهید و قلقلی کنید و با شعله زیاد سرخ کنید زیاد سرخ نشود.

 

بعد از روغن خارج کنید و داخل همان تابه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید.

 

وقتی به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بچینید و در ظرف را بگذارید نیم ساعت با شعله ملایم بپزید. اواخر پخت، بادمجان سرخ شده و گوجه را روی آن بچینید.

 

نکته:

به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.

می توانید بادمجان را در آن حذف کنید.

 

درباره foad

foad
از سال 1390 طراحی و برنامه نویسی را آغاز کردم . کار اصلی من سئو است . اما به طراحی سایت هم علاقه دارم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =